ČSN EN 12857 Kat. čís.: 58526
| Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstufffs - Determination of cyclamate - High performance liquid chromatographic method | Třídící znak: 560045 | Datum vydání: 01.05.2000 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14122 Kat. čís.: 96678
| Potraviny - Stanovení vitaminu B1 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstuffs - Determination of vitamin B1 by high performance liquid chromatography | Třídící znak: 560046 | Datum vydání: 01.01.2015 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12821 Kat. čís.: 92039
| Potraviny - Stanovení vitamínu D metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Stanovení cholekalciferolu (D3) nebo ergokalciferolu (D2) Foodstuffs - Determination of vitamin D by high performance liquid chromatography - Measurement of cholecalciferol (D3) or ergocalciferol (D2) | Třídící znak: 560047 | Datum vydání: 01.12.2012 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12823-1 Kat. čís.: 96429
| Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu Foodstuffs - Determination of vitamin A by high performance liquid chromatography - Part 1: Measurement of all-E-retinol and 13-Z-retinol | Třídící znak: 560048 | Datum vydání: 01.12.2014 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12823-2 Kat. čís.: 65595
| Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu Foodstuffs - Determination of vitamin A by high performance liquid chromatography - Part 2: Measurement of b-carotene | Třídící znak: 560048 | Datum vydání: 01.10.2002 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 11037 Kat. čís.: 89905
| Senzorická analýza - Pokyny pro senzorické hodnocení barvy výrobků Sensory analysis - Guidelines for sensory assessment of the colour of products | Třídící znak: 560049 | Datum vydání: 01.02.2012 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 6658 Kat. čís.: 514780
| Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod Sensory analysis - Methodology - General guidance | Třídící znak: 560050 | Datum vydání: 01.08.2022 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN 56 0051 Kat. čís.: 29396
| Stanovení niacinu (kyseliny nikotinové) Determination of niacin (nicotine acid) | Třídící znak: 560051 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 4121 Kat. čís.: 84067
| Senzorická analýza - Obecné pokyny pro použití kvantitativních odpovědních stupnic Sensory analysis - Guidelines for the use of quantitative response scales | Třídící znak: 560052 | Datum vydání: 01.09.2009 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14148 Kat. čís.: 69359
| Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC Foodstuffs - Determination of vitamin K1 by HPLC | Třídící znak: 560053 | Datum vydání: 01.01.2004 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 13299 Kat. čís.: 503991
| Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile | Třídící znak: 560054 | Datum vydání: 01.02.2018 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12822 Kat. čís.: 96681
| Potraviny - Stanovení vitaminu E metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Měření alfa-, beta-, gama- a delta-tokoferolu Foodstuffs - Determination of vitamin E by high performance liquid chromatography - Measurement of alfa-, beta-, gama- and delta-tocopherol | Třídící znak: 560055 | Datum vydání: 01.01.2015 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14164 Kat. čís.: 95888
| Potraviny - Stanovení vitaminu B6 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstuffs - Determination of vitamin B6 by high performance chromatography | Třídící znak: 560056 | Datum vydání: 01.11.2014 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 23418 Kat. čís.: 515653
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod Microbiology of the food chain - Whole genome sequencing for typing and genomic characterization of bacteria - General requirements and guidance | Třídící znak: 560057 | Datum vydání: 01.12.2022 | | | | Cena: 658,9 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17644 Kat. čís.: 515808
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady Foodstuffs - Detection of food allergens by liquid chromatography - mass spectrometry (LC-MS) methods - General considerations | Třídící znak: 560058 | Datum vydání: 01.12.2022 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14573 Kat. čís.: 92091
| Potraviny - Stanovení 3-monochlorpropan-1,2-diolu metodou GC/MS Foodstuffs - Determination of 3-monochlorpropane-1,2-diol by GC/MS | Třídící znak: 560059 | Datum vydání: 01.01.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 11035 Kat. čís.: 66123
| Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu Sensory analysis - Identification and selection of descriptors for establishing a sensory profile by a multidimensional approach | Třídící znak: 560061 | Datum vydání: 01.12.2002 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 16802 Kat. čís.: 500421
| Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení anorganického arsenu v potravinách mořského a rostlinného původu metodou anexové iontově výměnné HPLC-ICP-MS po extrakci na vodní lázni Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - Determination of inorganic arsenic in foodstuffs of marine and plant origin by anion-exchange HPLC-ICP- MS | Třídící znak: 560062 | Datum vydání: 01.10.2016 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14132 Kat. čís.: 92090
| Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in barley and roasted coffee - HPLC method with immunoaffinity column clean-up | Třídící znak: 560063 | Datum vydání: 01.01.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14133 Kat. čís.: 92092
| Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer - HPLC method with immunoaffinity column clean-up | Třídící znak: 560064 | Datum vydání: 01.01.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|